Mesaj Sayısı : 39 + Rep : 2 Kayıt tarihi : 14/08/10 Nerden : Adana
Konu: The Vampire Diaries Paz Ağus. 15, 2010 5:10 am
Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon'ın kasabaya gelmesiyle, Elena'yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar. Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri de tehlike altında olacak.
Bu tanıtım yazısını boş verin sadece tek bir şey söyleyeceğim İlk kez bu kadar bir vampir dizisine tutuldum,kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım.
poison-ivy Admin
Zodyak : Mesaj Sayısı : 141 + Rep : 5 Kayıt tarihi : 11/07/10 Yaş : 26 Nerden : İzmiiir. Lakap : Cancan
Konu: Geri: The Vampire Diaries Paz Ağus. 15, 2010 7:37 am
Kitabını bir ara indirip okumaya başladım ama kalitesiz olduğu için e-book'u bırakmak zorunda kaldım süper bir dizi & kitap.
O L Y M Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 84 + Rep : 3 Kayıt tarihi : 13/08/10 Nerden : Nevşehir
2 günde 1. sezonu bitirmiş biri olarak hastasıyııııııııııım .. Damon ~ Elena ilişkisi çok hoşumuza gitsede .. [ zaten hep imkansız aşkları seçeriz ya ] Stefan ~ Elena daha mantıklı bence ve Katherine .. Onu boğabilirim yine katıp karıştırıcak ortalığı .. 2. sezonu beklmekteyimm .. =)
Esat Moderatör
Konu: Geri: The Vampire Diaries Ptsi Ağus. 16, 2010 3:08 am
^^ Elena ve Damon olmalı, Stefan'da Katherine ile olsun Anna'nın ölümü çok üzdü beni
Aria~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 11 + Rep : 3 Kayıt tarihi : 15/08/10 Nerden : Evden. :D
Konu: Geri: The Vampire Diaries Ptsi Ağus. 16, 2010 5:17 am
Elena & Stefan olsun. Ama Damon'a da lazım. Benim de izlediğim tek vampir dizisiydi. Diğer vampir dizilerine yan gözle bile bakmadım.
poison-ivy Admin
Zodyak : Mesaj Sayısı : 141 + Rep : 5 Kayıt tarihi : 11/07/10 Yaş : 26 Nerden : İzmiiir. Lakap : Cancan
Konu: Geri: The Vampire Diaries Ptsi Ağus. 16, 2010 6:33 am
Bencede Elena & Stefan olsun .
Damon'ı haketmiyo Elena xD .
Esat Moderatör
Konu: Geri: The Vampire Diaries Ptsi Ağus. 16, 2010 11:28 am
Bakalım neler olacak yeni sezonda.Ben True Blood'a bakıyorum birde Ama bunun yerini tutmaz.Gerçi Anna'yı öldürdüler ama yine de izliyorum
♥mãtmazellã♥ Moderatör
Mesaj Sayısı : 34 + Rep : 3 Kayıt tarihi : 11/08/10 Nerden : Mystic Fall
True Blood'un zorla 3 bölümünü izledim .. Acaip sıkıldım .. Aslında sonradan güzelleşiyor dizi dediler ama işte sıkılınca bakmadım bir daha da .. .. Evet evet .. Damooooooooooooon
Esat Moderatör
Konu: Geri: The Vampire Diaries Paz Ağus. 29, 2010 11:54 am
Birazcık sıkıcı olduğu doğru ama heyecan artıyor ilerleyen bölümlerde.Damon&Elena